OldambtNu.nl biedt u de mogelijkheid om uw eigen evenement ook toe te laten voegen in deze agenda. Mail naar redactie@oldambtnu.nl of vul het contact formulier in.

Let op: omschrijf uw evenement en vermeld daarbij de datum, tijd en locatie. 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival Hongerige Wolf

juli 13 - juli 15

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Bandjes, kunst, dans, theater, dj’s, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Het gelijknamige Groningse dorp is op 13, 14 en 15 juli voor de zevende keer, het toneel voor concerten op het schapenveld, theatervoorstellingen in schuren, gedichten op de dichtersdijk, workshops, filmvertoningen en nog veel meer. 

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de Danssilo, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer.

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken. We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Gegevens

Begin:
juli 13
Einde:
juli 15

Locatie

Hongerige Wolf (Finsterwolde)
Hongerige Wolf,Nederland+ Google Maps