OldambtNu.nl biedt u de mogelijkheid om uw eigen evenement ook toe te laten voegen in deze agenda. Mail naar redactie@oldambtnu.nl of vul het contact formulier in.

Let op: omschrijf uw evenement en vermeld daarbij de datum, tijd en locatie. 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival

augustus 24 - augustus 26

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beleef de middeleeuwen in levende lijve en treed binnen in een wereld die je grootste fantasieën te boven gaat. Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival is een groots, drie-daags evenement in het Stadspark van Winschoten dat in 2018 wordt gehouden op 24, 25 en 26 augustus. Er zijn vele kampementen, schitterende veld- en podiumoptredens en fantastische attracties. Van ridder tot jonkvrouw, van tijdreizigers tot woudelfen.

Geniet van dit spectaculaire internationale evenement waar vele acteurs, re-enactors, artiesten, bands en entertainers uit heel Europa naar toe komen. Een echt familie uitstapje, maar ook heerlijk om met een groep vrienden te bezoeken of om lekker alleen rond te dwalen, mensen ontmoeten en genieten van alles om je heen. Voor iedere leeftijd is er wel iets te zien, is er wat te doen of wat te horen. Maar liefst 3 dagen lang is het Stadspark in Winschoten de plek waar je dit allemaal kan beleven. Jij komt toch ook?

Kijk voor het hele programma, informatie en tickets op de website van Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Gegevens

Begin:
augustus 24
Einde:
augustus 26
Website:
www.middeleeuws-winschoten.nl