AlgemeenSport

Hockey spelen met je familie bij HCW

Winschoten Het was het eerste familietoernooi bij HCW sinds enige tijd. Het idee was om met 1 of meerdere families samen je op te geven in teams van 7-10 deelnemers. De belangstelling bleek groot en 12 teams met 110 team deelnemers genoten van een zonovergoten toernooi.

In wedstrijden van 7 tegen 7 met een heuse finale werd de strijd onderling aan gegaan. Ook waren er nog 2 behendigheidsspellen om extra punten te verdienen. Het schutterspel waar je een hockeybal door een muur met gaten moest mikken en het eierhockey waar je een ei over een parcours van 20 meter door te lucht moest vervoeren.

Uiteindelijk werd rond 18.00 de finale gespeeld waarbij, na verlenging, team Gezien won en de grote beker won. De beker werd daarna geschonken aan ‘het grootste talent van HCW, Wouter Setz, 1 van de jongste deelnemers. Hij nam deze beker trots mee naar huis.

’s Avonds na afloop van het toernooi een mooie barbecue met alle deelnemers en de avond werd afgesloten met een heerlijk feest.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl