Algemeen

Judith haar reis na de zelfdoding van haar vader

Winschoten- Donderdag 6 juni a.s. is ervaringsdeskundige Judith Buma aanwezig bij Troost & Meer aan de Bosstraat in Winschoten. Zij neemt je mee in haar reis hoe ze op 24-jarige leeftijd haar vader verloor aan zelfmoord. Het jaar dat in het teken stond van reizen en waarin zij in één jaar naar 5 continenten zou gaan. Het jaar verliep volledig anders.

- advertentie - 

Na het zelfmoord van haar vader vertrok ze naar Suriname en juist daar vond ze de troost die zij nodig had. Ze neemt je mee in haar verhaal, waarin na het overlijden van haar vader bijzondere gebeurtenissen en mensen op haar pad kwamen, wat ze nooit had verwacht dat dit zou gebeuren.

Ze vertelt hoe ze naar haar reis verder gegaan is in haar leven. Wat haar uiteindelijk ontzettend heeft geholpen in het rouwproces. Nu is ze ervaringsdeskundig en helpt ze jongvolwassenen die vastlopen in hun rouwproces online. Waarom gelooft zij in online rouwverwerking. Het belooft een hele bijzondere avond te worden. Zaal open: 19.30 uur. Kosten: € 7,- incl. koffie/thee

Graag van te voren aanmelden: info@milasi.nl of info@troostenmeer.nu

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button