Kort nieuwsNieuwsoverzichtPolitiek

ChristenUnie zet de regio en inwoners centraal

Oldambt – Komende week start de campagne van de ChristenUnie voor de provinciale statenverkiezingen. Uit Oldambt en Westerwolde staan er drie kandidaten op de lijst. In de campagne met het thema ‘Waardevol’ zet de ChristenUnie de inwoners en de regio centraal.

- advertentie - 

Kandidaten uit onze regio zijn Jos Schaafsma (Westerlee), Ingeborg Kikkert (Blijham) en Gert Jan Bolt (Scheemda). Jos Schaafsma is freelance tekstschrijver en fractiemedewerker van de Statenfractie van de ChristenUnie Groningen.

Jos: “Dit is een prachtig team, waarin mensen met heel verschillende achtergronden en talenten elkaar aanvullen. De variatie in onze provincie zie je terug in dit team.”

De aftrap van de campagne begint met het uitreiken van een glossy op 28 februari. Deze glossy, met een oplage van meer dan 40.000, staat vol interviews met mensen die zich inzetten voor onze waardevolle provincie. Daarnaast steken de kandidaten de handen uit de mouwen op vijf plekken in de provincie. Dit gebeurt zaterdag 2 maart in samenwerking met Stichting Present.

Foto: Ingezonden

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button