Playmobil en cheque voor doodzieke Geuko van Lang

Algemeen

Playmobil en cheque voor doodzieke Geuko van Lang

Winschoten –  Afgelopen donderdag kregen de ouders van Geuko van Lang een grote doos Playmobil en een cheque overhandigd.

- advertentie - 

Nog steeds zetten allerlei personen zich in om geld in zamelen voor de doodzieke Geuko van Lang. Vandaag kregen zijn ouders van de Hanzehogeschool Groningen, afdeling FEZ/STAD en FEZ/TB, een compleet Playmobile ziekenhuis aangeboden, zodat Geuko spelenderwijs zijn avontuur kan verwerken. (FEZ= Financieel Economische Zaken, STAD=Studentenadministratie en TB=Tentamenbureau) Het Playmobilpakket werd mede gefinancierd door Intertoys Winschoten.

Hennie Waker, eigenaresse van Mecca Winschoten,collecteerde op eigen initiatief voor Geuko. Zij wist hiermee € 550,00 binnen te halen. De “cheque” werd eveneens aan de ouders van Geuko overhandigd.

Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

- advertentie - 

Foto’s: Jos Hensens
Bron: Westerwolde Actueel

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button