AlgemeenCultuurNieuwsoverzicht

Šimek ontmoet Charles Groenhuijsen

Winschoten – Het was al geruime tijd bekend dat Martin Šimek De Klinker zou aandoen. Wie de gast in zijn theaterprogramma zou zijn, dat was tot voor kort een verrassing. We mogen nu vol trots bekendmaken dat niemand minder dan journalist Charles Groenhuijsen naar Winschoten komt op 21 maart 2019.

- advertentie - 

Al in 1986 vertrok Groenhuijsen naar de Verenigde Staten waar hij Amerika-correspondent werd voor het NOS Journaal. Na drie jaar keerde hij terug naar Nederland en werd hij presentator voor NOS-Laat en NOVA. Uiteindelijk ging hij in ’96 weer naar de VS en nam zijn oude rol van Amerika-correspondent weer op zich. Velen van ons kennen hem dan ook van het journaal. Charles Groenhuijsen is een rasverteller en heeft sinds kort ook zijn eigen theaterprogramma. Daarnaast schreef hij het boek ‘Positivo’s hebben de hele wereld’ en is hij rond verkiezingstijd regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door.

Martin Šimek is radio- en televisiepresentator, cartoonist, columnist maar deze avond vooral interviewer. In deze nieuwe reeks interviews van ‘Šimek ontmoet’ treft hij Charles in de theaterzaal. Daar legt hij Groenhuijsen het vuur aan de schenen en weet hij altijd een bijzondere intimiteit op te roepen bij zijn gasten. Dit resulteert in fantastische en interessante verhalen.

De heren zijn op donderdag 21 maart om 20.15 uur te zien in Theater De Klinker. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button