AlgemeenCultuurNieuwsoverzichtOp stap

Voorjaarsconcert Accordeonorkest Con Brio WInschoten

Winschoten – Accordeonorkest Con Brio uit Winschoten geeft, onder leiding van Harry Dijkstra, op zaterdag 23 maart 2019 een voorjaarsconcert. Con Brio is opgericht in 1955 en bestaat momenteel uit 15 enthousiaste spelers, waaronder een aantal jeugdleden. Er worden binnen het orkest, naast accordeon, verschillende instrumenten bespeeld zoals keyboard, drums en basaccordeon.

- advertentie - 

Con Brio repeteert wekelijks en verzorgd optredens op verschillende locaties. Dit jaar komt het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (NJAO) een gastoptreden verzorgen. Het orkest staat onder leiding van Jorind Josemans en bestaat uit jeugdige accordeonisten afkomstig uit diverse regio’s van het land.

Ook spelen er 2 jeugdleden van Con Brio bij dit orkest. De leeftijd van de spelers ligt tussen de 12 en 26 jaar. Kortom: het belooft weer een concert met een diversiteit aan muziek te worden van populair, folk tot licht klassiek. We zien u graag op 23 maart 2019 om 20.00 uur in de Marktpleinkerk te Winschoten. De entree is € 7.50.

Foto: ingezonden

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button