Algemeen

Winschoter krijgt taakstraf voor dood 3 katten die ze had achtergelaten in Hoogezand

- advertentie -

Winschoten – Een 34 jarige vrouw uit Winschoten is tot 80 uur werkstraf veroordeeld voor het ernstig verwaarlozen van haar katten, waarvan 3 dood zijn gevonden in haar voormalige woning in Hoogezand.

- advertentie -

Hoewel ze niet op de zitting is verschenen vond de politierechter het ongeloofwaardig , dat ze heeft verklaard, niet wist dat er in het huis katten waren achtergebleven. “Het moet een lijdensweg zijn geweest voor de diertjes”, aldus de rechter.

De kadavers zijn gevonden door de eigenaar van de woning die ze tussen 2019 en 2021 van hem huurde. Op social media verklaarde de vrouw, toen ze door haar voormalige buren is benaderd over de jankende en gillende katten, dat ze geen zorgen hoefden te maken, dat ze de dieren wel verzorgde.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button