Algemeen

Cel geëist voor Scheemder(22) voor sturen van naaktfoto’s naar minderjarige meisjes

- advertentie -

Scheemda – Een 22-jarige man uit Scheemda hangt een celstraf van zes weken boven het hoofd. De man maakte volgens de aanklager foto’s van zijn geslachtsdeel en stuurde die op naar twee 16-jarige meisjes.

- advertentie -

De meisjes uit Scheemda en Stadskanaal ontvingen de foto’s in februari. Het telefoonnummer waarmee ze waren verstuurd, was snel achterhaald. De man ontkent: hij had zijn nummer tijdelijk ‘verkocht’ en die persoon zou de foto’s hebben verstuurd.

Tientje per slapeloze nacht
De officier van justitie gelooft dit verhaal niet, omdat de bewuste foto wel degelijk in de telefoon van de Scheemder stond.

‘Een aanstootgevende actie’, vond hij. Een van de slachtoffers sliep veertien nachten slecht van de foto. Zij vroeg een schadevergoeding van 140 euro. De officier nam dit mee in zijn eis.

Bedreiging ondernemer
De man uit Scheemda zou de straf ook nog moeten krijgen voor een bedreiging aan het adres van een oud-collega van zijn vrouw. Hij dreigde de zaak van deze oud-collega in brand te steken. De Scheemder is vaker veroordeeld voor bedreigingen en vermogensdelicten.

Bron: RtvNoord

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button