Algemeen

Buurtbewoners Steringa Kuiperweg doen gooi naar titel mooist versierde straat tijdens de RUN

- advertentie -

Winschoten – Zoals elk jaar is er ook dit jaar tijdens de run een verkiezing van de mooist versierde straat langs het parcours. De vernieuwde Ozmi-wijk heeft dit jaar voor het eerst besloten mee te doen, aangezien het parcours langs de Steringa Kuiperweg zal komen, de buitenrand van deze wijk.

- advertentie -

Lees ook: Welke straat is het mooist versierd tijdens de Run 2019?

Er zal versierd worden van de Pottenbakkerstraat tot de Watertorenstraat waarbij deze beide straten ook nog gedeeltelijk versierd zullen worden. Het thema is – hoe kan het ook anders – zuivel. Met zuivelverpakkingen en aanverwante artikelen wordt een gooi naar de titel gedaan. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de hele buurt heeft al extra zuivel op het menu gezet om  genoeg verpakkingen te verzamelen.  Echter, het is nog lang niet genoeg.

(Lees verder onder foto) Foto: Anita Meis

De versiercommissie verzoekt dan ook vriendelijk om donaties van gebruikte, lege en omgespoelde zuivelverpakkingen om te kunnen gebruiken. Dit kan van alles zijn, van slagroombekertjes tot melkpakken en van boterkuipjes tot yoghurtemmers.

Als u kunt en wilt bijdragen mag dit afgegeven worden op Watertorenstraat 2E te Winschoten of vraag of men het bij u ophaalt (zie tel nummer verderop). Ook is de commissie nog op zoek naar (speelgoed)koeien, melkbussen en andere met het thema uitstaande zaken. Heeft u of denkt u iets te hebben, meld u dan gerust.
U krijgt de spullen bij uitleen uiteraard in goede staat terug!

Heeft u geen materialen bij te dragen, mag er altijd een donatie worden gedaan. Alle beetjes zijn welkom!
Via deze link kunt u een betaling uitvoeren. Doet u het liever contant of per bank, ook dat is mogelijk. Voor details bel met 0597 850 163.

Ondertussen gaat de versiercommissie lekker door met knutselen opdat op 14 september aanstaande  iedereen, en dan met name de lopers, de straat in volle glorie kan bewonderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button