Incidenten

Ook in hoger beroep acht jaar cel en tbs in Winschoter zedenzaak

- advertentie -

Winschoten – De 48-jarige Michel M. uit Winschoten is voor het prostitueren van zijn toen 13-jarig nichtje in hoger beroep veroordeeld tot acht jaar cel en tbs met dwangverpleging. Hiermee blijft het vonnis van de rechtbank in Groningen in stand. Dat meldt RTV Noord op haar website.

- advertentie -

De man vocht deze straf bij het gerechtshof aan, omdat hij tbs met dwangverpleging niet zag zitten. Ook de hogere rechters vinden dat de man in een gesloten kliniek moet worden behandeld. Alleen de schadevergoeding is verlaagd van 100.000 euro naar 50.000 euro.

Seksafspraken
Het slachtoffer is nu 19 jaar oud. Ze woonde destijds bij haar oma en kwam regelmatig bij haar oom over de vloer. Ze vertrouwde de man. De band werd intiem en beiden hadden seks. Hij haalde haar over om ook seks te hebben met andere mannen. Ze moest dit van hem filmen. Na school werd ze door haar oom naar seksafspraken gebracht. Twee jaar later stapte ze naar de politie.

Vier klanten van M. kregen in hoger beroep celstraffen tot 42 maanden opgelegd. Ook dit is gelijk aan het vonnis van de rechtbank in Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button