AlgemeenNieuwsoverzichtOp stap

Schaapscheerdersfeest kinderboerderij Winschoten

Winschoten – Over een maand of twee is het zover! Het jaarlijkse, gezellige en leuke Schaapscheerdersfeest van de kinderboerderij te Winschoten. Er wordt gevierd dat de schapen op 15 mei van 13 uur tot 17.00 uur geschoren worden. U kunt zien hoe ze geschoren worden.

- advertentie - 

Er is een gezellige markt met leuke kraampjes waar u kunt snuffelen en wellicht iets leuks kan kopen. En natuurlijk ook iets lekkers, wat te denken van de suikerspin? De dieren lopen rond en er zijn o.a. jonge biggetjes te bewonderen. Als u meedoet aan de loterij kunt u mooie prijzen in de wacht slepen. Het theehuis is geopend voor een kop koffie, thee of misschien een lekker ijsje.

Buiten is de speeltuin beschikbaar voor de kinderen en er worden andere activiteiten voor kinderen georganiseerd. Bijvoorbeeld een springkussen, grabbelen uit een grabbelschort (altijd prijs!), er wordt geschminkt en bezoekers kunnen rond rijden met het paard van de kinderboerderij en haar wagen. En hebben jullie wel eens een ranja-koe gezien? Probeer het zelf!

Heeft u zin in een leuke middag, kom dan gezellig langs op de kinderboerderij, Bovenburen 96, Winschoten!

Foto Pixabay & ingezonden

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button