AlgemeenGemeente

Netwerkbijeenkomst Zaken Vrouwen Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 8 maart, Internationale vrouwendag, werd voor de eerste keer in het Oldambt een netwerkbijeenkomst van en door Zaken Vrouwen Oldambt georganiseerd. Vrouwen met een eigen bedrijf uit verschillende branches en plaatsen uit de gemeente Oldambt kwamen samen in De Heerlijckheid, een prachtige locatie in de binnenstad van Winschoten.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)
Vanaf 10 uur was het een zoete inval met arretjescake en paaschocola. De aftrap werd om 10.30 uur door Erich Wünker, wethouder en de enige man in het gezelschap, gedaan. Zijn boodschap aan bijna 20 aanwezige vrouwen was om vooral groot te (blijven) denken! Tijdens het enthousiaste voorstelrondje werden de verwachtingen van het netwerk Zaken Vrouwen Oldambt besproken.

Een netwerk om elkaar te ontmoeten en waar ruimte is voor het delen van kennis en ervaring, om successen te vieren en inspiratie op te doen. De bijeenkomst was goed en smaakt naar een vervolg. Op 10 mei a.s. ontmoeten ze elkaar weer. Zaken Vrouwen Oldambt is een netwerk van en door vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen en wordt gefaciliteerd door het Ondernemersloket van de gemeente Oldambt.

Meer weten? Neem dan contact op met het Ondernemersloket via ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button