AlgemeenIncidenten

Man aangehouden na mishandeling

- advertentie -

Scheemda – Een 68-jarige man uit Scheemda is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in zijn woning aan de Donellenlaan wegens mishandeling.

- advertentie -

Er was gebeld door de buren omdat in de woning van de man langdurig een alarm afging. Op dit adres is vaker geluidsoverlast. De 68-jarige bewoner reageerde niet op aanbellen en signalen van de politie. Uiteindelijk is besloten om de woning te betreden, omdat de agenten zich zorgen maakten om de man. Het was raar (ook gezien het lawaai) dat hij zelf nergens op reageerde. Vervolgens troffen zij de bewoner in de woning aan. Bij het zien van de politie ontstak hij in woede. De 68-jarige man begon de agenten te schoppen en te slaan en beledigde hen. De man is uiteindelijk met behulp van pepperspray onder controle gebracht. Hij is ingesloten voor verhoor en onderzocht door een arts van de GGD.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button