Huisregels social media

- advertentie -

Onze social mediakanalen (Facebook, Twitter, Instagram en Youtube) zijn een plek waar iedereen zich kan uitspreken. Dat doen we met respect voor elkaar. Het vrije woord staat bij ons ongelooflijk hoog in het vaandel vooral met de huidige onderwerpen.

Onder andere de bezuinigingen, woningmarkt en vluchtelingen in Oldambt begrijpen we dat de emoties hoog op kunnen lopen en dat gebruikers dit uiten op onze pagina.

Je hoeft het niet eens te zijn met een ieder, we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen. Echter, we willen geen scheldwoorden, beledigingen, bedreigingen, discriminatie, off-topic-berichten, spam, reclame-uitingen en nepaccounts (anonieme account).

Bovenstaande is samengesteld door vele meldingen die we kregen. Hieruit blijkt dat het een grote ergernis is, ook voor de mensen voor wie we het doen, de inwoners in Oldambt.

We laten het liefste alles staan
We laten liefst alle reacties staan, maar grijpen in als dat nodig is en mogelijk is. Zie je iets wat we beter zouden kunnen doen? Of waar we op moeten reageren? Stuur ons een privébericht. Ook wij leren elke dag.

Reacties die niet voldoen aan de regels van onze pagina worden zonder waarschuwing verwijderd. De reacties onder berichten op al onze social mediakanalen zijn standpunten en meningen van de persoon die reageert. De inzender is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de reactie. OldambtNu.nl staat niet in voor het waarheidsgehalte van deze reacties.

Het is je eigen verantwoordelijk op welke manier je reageert op onze berichten. OldambtNu.nl heeft echter regels opgesteld waar reacties aan moeten voldoen. Reacties die niet aan deze regels voldoen kunnen door onze medewerkers verwijderd of verborgen worden, bij herhalingen volgt er simpelweg een (tijdelijke) blokkade.

Opgestelde regels:
1.
 De reactie die je plaatst is niet bedreigend, lasterlijk, hatelijk, pesterig, aanstootgevend of seksueel getint.

2. De reactie roept niet op tot geweld en schaadt de privacy van andere personen niet. Het materiaal zal geen enkele van toepassing zijnde wet overtreden.

3. OldambtNu.nl behoudt zich altijd het recht om reacties te verwijderen of te verbergen of iemand te blokkeren.

4. Commerciële boodschappen kunnen evenals verwijzingen naar websites worden verwijderd of verborgen.

5. Beledigende reacties kunnen door de redactie worden verwijderd of verborgen.

6. Als er personen of groepen bedreigd worden, kan OldambtNu.nl aangifte doen bij de betreffende instanties.

7. Bij gebruik van onze Facebookpagina gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Facebook.


Bekijk ook:
Disclaimer
Cookieverklaring

Privacybeleid

- advertentie -
Back to top button