AlgemeenCultuurGemeente

Open huis cultuurhuis De Klinker groot succes

- advertentie -

Winschoten – Om precies te zijn 2174 bezoekers kwamen zaterdag 20 september een kijkje nemen op de bouwplaats van cultuurhuis De Klinker. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd initiatief.

- advertentie -

Rondleidingen

Vrijdag 19 september hadden raads- en collegeleden de primeur, samen met collega’s van de gemeente. Zij werden door projectleider en directievoerder door het gebouw geleid. Er was een route uitgezet langs het hoofdpodium, de vlakke vloerzaal, door de bibliotheekruimte en door de leslokalen van de muziekschool. Huisband ‘civil Servants’ verzorgde een muzikale noot.

Open huis

Een dag later konden alle inwoners van oldambt een blik werpen. 2174 bezoekers namen die moeite en konden ook via een uitgezette route door het gebouw. Tijdens hun ’tocht’ werden ze getrakteerd op muziek, dans en film op diverse plekken in het gebouw. De 2000ste bezoeker werd nog even in de bloemetjes gezet.

Oplevering

Cultuurhuis De Klinker wordt op 24 december bouwkundig opgeleverd. Dat betekent dat dan de sleutel wordt overgedragen aan de stichting Cultuurhuis De Klinker. Daarna volgt een periode van inhuizing van de gebruikers. Er zullen in de eerste helft van 2015 ook diverse proefvoorstellingen worden georganiseerd.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button