AlgemeenSport

Hockey Club Winschoten bestaat 85 jaar (Update)

- advertentie -

Winschoten – Hockey club Winschoten (HCW) Bestaat vandaag 85 jaar, dit moet uiteraard gevierd worden. Alle wedstrijden werden vandaag ’thuis’ gespeeld zodat iedereen aanwezig kon zijn bij het feest.

- advertentie -

Een DJ, zorgde voor een mooie sfeer door z’n muziek te draaien tijdens de wedstrijden, dit zorgde natuurlijk voor een duidelijke overwinning tegen de tegenpartij. De grote opkomst maakte de dag compleet, zoals de voorzitter van HCW zei, ‘Onze hockeyclub is een familie club’, dat valt dan ook duidelijk te merken hoe gehecht de club is.

Om 16.00 uur kwam  Burgemeester van Oldambt Pieter Smit & Miss Oldambt Iris Cramer langs, na een korte speech over de toekomst van de club van de voorzitter & meneer Smit was het tijd voor een grote groepsfoto.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button