AlgemeenGemeente

College Oldambt bezoekt Bad Nieuweschans

- advertentie -

Oldambt – Het college van Oldambt bezoekt in 2014 diverse dorpen en wijken in de gemeente. Per dorp en wijk  wordt eerst een zogenaamde schouw gehouden en vervolgens is er een bijeenkomst met de inwoners. Deze dorpen- en wijkenrondes zijn onderdeel van het dorps- en wijkgericht werken  van de gemeente Oldambt. Het college vindt het belangrijk om op deze manier in gesprek te gaan met de inwoners.

- advertentie -

Op donderdag 2 oktober  is de schouw- en dorpenronde in Bad Nieuweschans. De schouw voorafgaand aan de dorpenronde start om 16:00 uur vanaf de Akkerschans, Bunderweg 4a te Bad Nieuweschans. De dorpenronde in de Akkerschans van het college van B&W start om 19.30 uur.

De invulling van de avond bestaat uit een plenair deel met een terugblik op de schouw van de middag en een uitleg over een onderzoek naar een samenhangende ontwikkeling van het toeristisch aanbod in Bad Nieuweschans door Hemmo Philbert en Bertus van der Tuuk. Daarnaast zijn door gemeente en dorpsbelangen panelen ingericht met informatie over uiteenlopende thema’s en (toekomstige) projecten die van belang voor de verdere ontwikkeling van Oldambt kunnen zijn zoals  knelpunten, dorpsschouw, voorzieningen, verkeerssituaties, recreatieve ontwikkelingen en het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

 

Gemeente persbericht.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button