AlgemeenIncidenten

Hennepkwekerij ontmanteld te Midwolda

- advertentie -

Midwolda – In een schuur bij een woning aan het Roggeveld ontmantelde de politie woensdagmiddag een hennepkwekerij. Na een anonieme melding stelde de politie een onderzoek in. Bij de woning aangekomen roken agenten bij de schuur een duidelijke hennepgeur. In de schuur werd een kwekerij met 159 planten aangetroffen. De benodigde elektriciteit ging buiten de meter om. Ook vonden de agenten sporen die duidden op eerdere oogsten. De 47-jarige bewoner is aangehouden. In de loop van de avond is hij weer in vrijheid gesteld. De kwekerij is geruimd en het elektriciteitsbedrijf sloot de stroomvoorziening af.

- advertentie -

Afpakken

Het overgrote deel van alle criminaliteit wordt gepleegd om er financieel beter van te worden. Door dit crimineel verkregen vermogen af te pakken, maakt de overheid duidelijk dat misdaad niet loont.Steeds vaker wordt beslag gelegd op geld, vastgoed en luxe goederen. Op die manier wordt zeker gesteld dat het crimineel vermogen ook daadwerkelijk kan worden geïnd na een veroordeling door de rechtbank. Bij deze verdachte nam de politie een dure horloge, gouden sieraden en een auto in beslag.

Tekst: Politie Persbericht
Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button