AlgemeenCultuurOp stap

Zestiende editie van Doe Dagen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –De doe dagen worden dit jaar in Winschoten gehouden. Het is de zestiende keer dat Interkerkelijk Evangelisatie Platform (IKEP) het organiseert.

- advertentie -

‘Kids at work’ dat is het thema waar voor gekozen is. Ook dit jaar is er weer een leuk podiumprogramma met onder andere toneelspelers, clowns en een band.Veel activiteiten zijn het zelfde gebleven, zoals pannenkoeken bakken, slopen, hout timmeren en een bloemstukje maken. Maar er komen dit jaar ook nieuwe activiteiten bij, Op dinsdag kun je de les krijgen van Da Funky Feet, Op woensdag is Huis voor de Sport aanwezig en op donderdag kun je je vermaken op een opblaasbare attractie.

De Doe Dagen, die plaatsvinden van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 oktober van 13.30 tot 16.30 uur, zijn bestemd voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. De locatie is op het terrein achter de Formido aan de papierbaan in Winschoten.

De entree kost 2,50 euro per middag. Je kunt alvast een  entree-polsbandjes in de voorverkoop kopen bij Top1Toys Jager, Mecca, Bruna en Amareva, alle in Winschoten, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van de tent tijdens de Doe Dagen.

Kijk voor meer informatie over de Doe Dagen op www.Ikep.nl

 Foto: www.Ikep.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button