AlgemeenKort nieuws

Speciale demonstraties op het Ubbo Emmius

- advertentie -

Winschoten – Leerlingen van het Ubbo Emmius in Winschoten hebben afgelopen week een speciale voorlichting gehad. Bos Security was aanwezig met meerdere herdershonden om het werk van hun te laten zien door middel van een demonstratie en een uitgebreide voorlichting over hun beroep.

- advertentie -

De leerlingen van de beroepsgerichte opleidingen, konden deze voorlichting volgen. Met deze beroepsgerichte opleiding kunnen vmbo scholieren in de overgang van klas 2 naar klas 3 klas een opleiding kiezen die bij hen past. dit kan een beroep zijn die je later zou willen toepassen, er zijn enkele sectoren dat zijn: sport, zorg, welzijn en theater. 

Foto’s: Joost Edzes Koerts/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button