AlgemeenKort nieuws

Gert Lukens bedankt consumenten voor vertrouwen in C1000 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagochtend 08.00 werd de supermarkt van Gert Lukens onder de naam  C1000 voor  de laatste keer geopend. Een speciale ochtend, op elk product in de winkel kreeg de consument 50% korting. De winkel gaat voor 2.5 week sluiten, dit wegens de metamorfose tot Jumbo. Vanaf woensdag 3 december zijn inwoners van Scheemda en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo-winkel.

- advertentie -

Positieve verwachtingen
Ondernemer Gert Lukens heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo-formule: “Klanten kunnen straks bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Bij de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren visjes zoals gamba’s en mosselen samenstellen.

Metamorfose
De supermarkt wordt met 100 vierkante meter vergroot en telt straks 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte. De winkel beschikt over een PostNL-agentschap, een ING servicepunt, een slijterij en een bloemenafdeling. Daarnaast kunnen klanten straks gebruik maken van een uniek zelfscan systeem, waardoor klanten nog vlotter kunnen winkelen. Er is gratis parkeergelegenheid.

Verhuispakket
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 in Scheemda kunnen vanaf woensdag 22 oktober Jumbo-verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 gaan mee naar Jumbo.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button