AlgemeenCultuurKort nieuws

Oldambt introduceert een voordeliger zwemjaarkaart

- advertentie -

Oldambt – Gemeente Oldambt voert voor 2015 een zwemjaarkaart in. Met de invoering verwacht het college dat mensen die regelmatig gaan zwemmen in Oldambt, dat ook zullen blijven doen. De zwemjaarkaart gaat € 245 kosten. Vanaf 3 keer per week zwemmen is een jaarkaart voordeliger.

- advertentie -

Met deze maatregel wil de gemeente tegemoet komen aan de zwemmers die de zwembaden vaak bezoeken. Dit past in het beleid om inwoners mogelijkheden te bieden om voldoende te bewegen tegen aanvaardbare kosten.

Oldambt komt veelzwemmers tegemoet
De zwemjaarkaart wordt ingevoerd, omdat met name door actieve zwemmers vragen werden gesteld naar aanleiding van de bekendmaking van de nieuwe zwemtarieven voor 2015. De tarieven liggen hoger dan in het afgelopen jaar. Wethouder Bard Boon heeft vervolgens toegezegd een verzachtende maatregel te onderzoeken voor de zwemmers.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button