AlgemeenIncidenten

Man krijgt werkstraf voor uitschelden agent

- advertentie -

Beerta – De rechter in Assen heeft een 25 jarige man uit Beerta een werkstraf van 40 uur opgelegd wegens het beledigen van een agent. De Beerster kreeg ook twee weken voorwaardelijke celstraf. De man was in september aan het drinken op straat in Emmen. Toen de agent de man hierop aan sprak  begon de Beerster hem uit te schelden. De agent wou hem aanhouden waarbij de man zich flink verzette, met pepperspray lukte het de agent de man te overmeesteren. Een dag later was de Groninger alweer vrij gelaten maar zagen agenten hem met een fiets lopen, deze had de man gestolen. Hij zei tegen de politie dat hij zich had vergist en zijn eigen fiets wou pakken dit geloofde de rechter niet en veroordeelde de man.

- advertentie -

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button