Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Auto van het talud door gladheid in Scheemda

- advertentie -

 Scheemda- Maandag morgen rond 6 uur is er door gladheid een auto van de weg geraakt in Scheemda. De Oude Rijksweg was veranderd in een ijsbaan. Een bestuurster gleed met haar voertuig uit de bocht. Zij kwam op de kant in de bossen tot stilstand.

- advertentie -

De Politie heeft haar bevrijd uit haar benarde en koude positie in het voertuig. De brandweer van Scheemda kwam ter plaatse. Een strooiauto die als één van de eerste bij het ongeval aanwezig was, vervolgde snel zijn weg om andere ongevallen te voorkomen.

Foto’s: Melarno Kraan/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button