AlgemeenGemeente

Ambtenaren Oldambt spannen zich in voor Serious Request

- advertentie -

Winschoten – Gemeente Oldambt doet mee aan Serious Ambtenaar, oorspronkelijk een initiatief van een aantal jonge ambtenaren en dit jaar georganiseerd door de gemeente Schiedam, om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request (het Glazen Huis). Gemeente Oldambt doet mee als zogenaamd opdrachtgever. Dit houdt in dat een financiële donatie wordt gegeven en als tegenprestatie zullen 8 tot 10 vrijwilligers van andere gemeenten gedurende twee dagen werken aan een door de gemeente geformuleerde opdracht. Daarnaast zullen ambtenaren van Oldambt meewerken aan opdrachten die door andere gemeenten zijn ingediend.

- advertentie -

Serious ambtenaar
Jaarlijks is er een actie van 3FM Serious Request (het Glazen Huis). Voor de vierde keer op rij is er in dit kader ook een actie van Serious Ambtenaar. Ambtenaren geven zich op als vrijwilliger en werken twee dagen in eigen tijd aan een opdracht. Opdrachtgevers doneren een financiële bijdrage. Op deze wijze is vorig jaar ruim € 370.000 opgehaald. Het streefbedrag voor dit jaar is € 500.000. De totale opbrengst wordt op 24 december om half twee door het actieteam van Serious Ambtenaar gedoneerd bij het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem.

Oldambt doet dit jaar mee
De gemeente Oldambt steunt het concept van Serious Ambtenaar van harte. Het biedt een uitstekende gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen. In ruil voor een financiële donatie wordt aan een concrete adviesopdracht gewerkt. Tegelijkertijd wordt een goed doel ondersteund.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button