AlgemeenOp stapSport

Eerste editie SantaRun levert Voedselbank Oldambt 4135 euro op

- advertentie -

Winschoten – Zondagmiddag werd er in het hartje van Winschoten de eerste SantaRun georaniseerd. Zo’n 320 kerstmannen stonden aan de start op het Marktplein ter hoogte van het Tafelhuis. Burgemeester Pieter Smit gaf het startsein aan de deelnemers, vervolgens rende hij ook mee verkleed als kerstman met de groep mee.

- advertentie -

 2 Kilometer legden de kerstmannen af, waarna ze vervolgens weer terug kwamen op het Marktplein.

voorgaand de SantaRun verzorgde Patti Sanders en het Dansteam Ron Haans voor een Warming-Up. De loop was voor het goede doel, namelijk De Voedselbank Oldambt, zij mochten na de SantaRun de cheque in ontvangst nemen van 4135 euro. Ook kregen alle deelnemers een medaille voor hun deelname. De organisatie spreekt over een zeer geslaagd evenement.

Klik hier voor de alle foto’s.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button