Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Politie deelt waarschuwingen uit wegens parkeerverbod

- advertentie -

Winschoten – Sinds 1 januari 2015 mag er niet meer geparkeerd worden op het Marktplein van Winschoten, wel in de aangewezen vakken die zijn gemarkeerd. Gemeente Oldambt heeft inmiddels enkele blokkades geplaatst op het plein.

- advertentie -

In heel Winschoten geldt officieel deze regel, aangezien het parkeren in de Rozenstad gratis word. Wel moeten de bezoekers van het centrum parkeren in de aangewezen parkeervakken. Staat u hier buiten kunt u een bekeuring verwachten. De politie gaat tot 1 januari mensen waarschuwen op hun parkeergedrag. Vervolgens zal de politie repressief optreden.

Let op: Een politieagent is nog steeds bevoegd om u te bekeuren, dit wil dus niet zeggen dat u nu tot 1 januari overal zomaar kunt parkeren zonder enige vervolgingen. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button