AlgemeenKort nieuws

Vorstelijk Tafelen in Westerlee thema Koning Willem ll

- advertentie -

Westerlee –  In het kader van een jaar Vorstelijk Tafelen Oldambt kunnen belangstellende gedurende tien maanden vorstelijk dineren in Hotel Restaurant Landgoed Westerlee. De eerstvolgende is op donderdag 8 januari, aanvang 18.00 uur.

- advertentie -

Thema is deze keer Koning Willem II (1840-1849). Op basis van recepten uit het boek Vorstelijk Tafelen Nederland wordt een viergangenmenu van streek- en seizoenproducten bereid die tijdens de regering van Willem II ten paleize werd genuttigd, zoals Soester bollen.

Aanmelden voor dit diner op 8 januari kan via 0597-433082 of info@landgoedwesterlee.nl. Het diner is per persoon 39,90 euro, inclusief goodiebox en entreebewijs Museum Slag bij Heiligerlee. Voor meer informatie over de andere data voor Vorstelijk Tafelen Oldambt of over Landgoed Westerlee zie www.landgoedwesterlee.nl en klik op de button Vorstelijk Tafelen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button