Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Gratis parkeren bij OZG ziekenhuis wederom betaald door enorme chaos

- advertentie -

Winschoten – Ommelander Ziekenhuis  Groep heeft na een week meteen hun parkeerbeleid veranderd. Patiënten en bezoekers van het ziekenhuis konden gratis parkeren, dit was voor 1 januari anders namenlijk patiënten was gratis en bezoekers moesten betalen.

- advertentie -

Helaas blijkt dat de consumenten die het winkelcentrum willen bezoeken echter ook gebruik maken van dit grote parkeertrein. Dit leidde tot zoveel chaos op het terrein dat de patiënten van het ziekenhuis niet meer konden parkeren. Hierom is de OZG tot mening gekomen om het beleid terug te draaien naar de situatie voor 1 januari 2015: patiënten parkeren gratis, bezoekers moeten betalen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button