AlgemeenCultuurGemeente

Leo de Raad krijgt Karaf van Oldambt tijdens Nieuwjaarsronde

- advertentie -

Ganzedijk – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt is ook dit jaar weer op Nieuwjaarsronde in alle kernen van de gemeente Oldambt. Dit keer vindt op 10 januari in Ganzedijk een bijzondere gebeurtenis plaats.

- advertentie -

Leo de Raad krijgt daar bij of in de busde Karaf van Oldambt rond 12.40 uur uitgereikt uit handen van burgemeester Pieter Smit. Hij krijgt de gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn jarenlange verdienste voor Ganzedijk en voor zijn inzet in de lokale politiek.

De gemeentelijke onderscheiding “de Karaf van Oldambt” wordt uitgereikt aan inwoners die iets bijzonders hebben gedaan voor de gemeenschap en niet voor een andere onderscheiding in aanmerking komen. Inwoners en organisaties kunnen gedurende het hele jaar mensen voordragen voor de “Karaf van Oldambt”. Gemotiveerde verzoeken kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Oldambt. Het gemeentebestuur beslist of de onderscheiding wordt uitgereikt.

Foto’s: Albert Kuiper & Petra Kugel/Twitter

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button