AlgemeenIncidenten

Meerdere aanhoudingen na telefoon roof Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een 16-jarige jongen uit Winschoten werd zaterdagnacht iets na 1 uur op het Marktplein in zijn woonplaats van zijn mobiele telefoon beroofd.

- advertentie -

De knaap werd door iemand gevraagd of hij even met zijn mobieltje mocht bellen. In plaats daarvan ging de onbekende er met de telefoon op een fiets vandoor. Ook twee anderen die bij de onbekende waren, fietsten hard weg.

Bij een zoektocht door de politie in de omgeving werd bij het NS-station een groepje jongeren ontdekt vanwie er een zich uit de voeten maakte. Een poging hem te achterhalen mislukte. Wel werden bij het station twee andere verdachten aangehouden, een 19-jarige inwoner van Oude Pekela en een 23-jarige man uit Groningen. De politie is op de hoogte van de identiteit van de derde verdachte en hoopt ook hem te kunnen arresteren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button