Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Mannen aangehouden voor mishandeling in Nieuw Beerta

- advertentie -

Nieuw Beerta – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen aangehouden voor mishandeling.

- advertentie -

De politie had een melding ontvangen dat de mannen (26 jaar uit Kolham, 34 jaar uit Ten Boer en 38 jaar uit Kolham) in een gelegenheid aan de Hoofdweg ruzie hadden gemaakt en de eigenaar hadden mishandeld. Na het gebeuren waren de drie in een auto richting Stadskanaal gereden. De politie wist de auto op de Oostereinde tot stilstand te brengen. De drie mannen werden aangehouden. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en werden ingesloten. De politie heeft de zaak in behandeling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button