AlgemeenKort nieuws

Brandweerman Bert neemt afscheid van het korps Scheemda

- advertentie -

Midwolda – Een gewone alledaagse melding, zo leek het in elk geval. Een autobrand aan de Dollardweg in Midwolda was de melding voor de brandweer van Scheemda vrijdagavond.

- advertentie -

Brandweerman Bert van Eerden, ruim 35 jaar bij de brandweer geweest, heeft sinds Oktober 2014 afscheid genomen van de brandweer. Hij zit dan ook niets vermoedend thuis in Midwolda. Toch kreeg hij de melding van de autobrand mee. En ja, dan begint het natuurlijk te kriebelen.

In zijn auto ging hij dan alvast maar een kijkje nemen, wachtend op zijn collega’s.Toen deze ter plaatse kwamen stond Bert een aangename verrassing. Niet de collega’s vanuit de branweerauto, maar hij mocht het brandje voor de laatste keer blussen. Na afloop was er nog een BBQ waar Bert met zijn vrouw en alle collega’s nog heerlijk hebben nagenoten van het geslaagde plan. Wij bedanken de brandweer van Scheemda voor de gastvrijheid.

Foto’s: Martin Baar/OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button