Algemeen

Brandweercluster Oldambt eert haar jubilerende vrijwilligers

Oldambt – Het brandweercluster Oldambt hield zaterdagavond op zaterdag 31 januari haar jaarlijkse feestavond bij “In de Stallen” te Winschoten. Op deze avond werd uitgebreid aandacht besteed aan vrijwilligers die al jarenlang een bijdrage leveren aan de veiligheid in de gemeente Oldambt. Van 4 vrijwilligers met zo’n jarenlange staat van dienst werd er deze avond afscheid genomen. Zij stoppen na vele jaren met hun actieve dienst.

- advertentie - 

Het betreft te gaan om de volgende vrijwilligers:

  • 12,5 jaar Willeke Penthum Scheemda
  • 12,5 jaar John Beugels Winschoten
  • 12,5 jaar Bert Henk van Lune Winschoten
  • 12,5 jaar Gerard Werkman Finsterwolde
  • 12,5 jaar Harold Buiter Finsterwolde
  • 25 jaar Jan Karel Smit Winschoten
  • 30 jaar Freddy Kruiter Scheemda
  • 35 jaar Bert van Eerden Scheemda

Burgemeester Pieter Smit heeft hun een jubileummedaille opgespeld en een bijbehorende oorkonde overhandigd.

Op deze avond is er ook officieel afscheid  genomen van vier vrijwilligers te weten Inko Postmus (blusgroep Finsterwolde) na 15 jaar dienstverband, Freddie Meulman (blusgroep Scheemda) na 16 jaar dienstverband, Erik Baaij (blusgroep Bad Nieuweschans) na 19 jaar, Tijbo Burema (blusgroep Bad Nieuweschans) na 28 jaar en Bert van Eerden (blusgroep Scheemda) na 35 jaar dienstverband. Zij zijn in 2014 gestopt met hun actieve dienst voor de brandweer Oldambt.

Burgemeester Smit heeft  persoonlijk afscheid genomen van deze vrijwilligers. Namens de organisatie en de gemeente Oldambt heeft Pieter Smit hun bedankt voor hun jarenlange bijdrage aan de hulpverlening. Hij heeft aan allen een bijzonder sculptuur overhandigd als herinnering aan hun trouwe inzet voor de brandweer in het cluster Oldambt.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button