AlgemeenIncidenten

Man (35) aangehouden in Scheemda na korte achtervolging

- advertentie -

Noordbroek / Scheemda – De politie heeft woensdagochtend op de Esborgstraat in Scheemda een 35-jarige man uit Gouda aangehouden voor het plegen van een inbraak. De politie reageerde op een melding dat in een garagebedrijf aan de Scheemderstraat in Noordbroek door drie mannen zou worden ingebroken.

- advertentie -

Tijdens een zoektocht troffen agenten een personenauto aan op de Scheemderweg bij Noordbroek. Agenten gaven de bestuurder van de auto een stopteken, maar hij negeerde dit teken. Na een korte achtervolging troffen de agenten de auto zonder inzittenden aan in de Esborgstraat. In de auto werd in zakken een hoeveelheid geld aangetroffen. Na een korte zoektocht in de omgeving troffen de agenten de 35-jarige man aan bij een woning in de Esborgstraat. Hij werd ingesloten in een cel. Het geld werd in beslag genomen.

Identiteit bekend
Bij nader onderzoek bleek dat men meerdere deuren van het garagebedrijf had opengebroken. Ook kon worden vastgesteld dat er geld was weggenomen uit het garagebedrijf. De identiteit van de andere twee verdachten is ook bekend bij de politie. De politie hoopt deze twee verdachten snel aan te houden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button