Algemeen

Open huis bij nieuwe kapsalon Scheemda

Scheemda – Zaterdag hield Gretina’s Hairstyle een open huis aan de Hogeweg te Scheemda. Gretina Smit Begeman begint a.s. dinsdag haar eigen kapsolon.

- advertentie - 

Ze heeft haar kappersopleiding afgerond aan het Alfa college in Groningen. Na die tijd heb ze veel ervaring opgedaan. Onder andere in Muntendam, Harkstede en in Winschoten. Haat laatste werkplek was in Farmsum daar was ze bedrijfsleider. Alles bij alles heeft ze 20 jaar ervaring opgedaan.

Dinsdag begint ze voor zichzelf in een luxe-kapsolon aan de Hogeweg in Scheemda. Iedereen kan bij haar terecht, zowel dames en heren als kinderen. Indien nodig is er voor mensen die niet zelf naar de zaak kunnen komen een haal-en brengservice mogelijk.

Voor informatie over prijzen, openingstijden kunt u kijken op haar website www.gretinashairstyle.nl

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button