AlgemeenIncidenten

Man overvallen in woning Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een 51-jarige inwoner van Winschoten werd zaterdagnacht door de politie gearresteerd na een overval op een woning aan de Molenhornstraat in die plaats.

- advertentie -

Bij de woning werd rond twee uur aangebeld. Toen de 51-jarige bewoner de voordeur opende stonden er drie mannen voor zijn huis vanwie er twee naar binnen drongen. De bewoner werd bij de keel gegrepen en door een van de overvallers werd met – vermoedelijk – een alarmpistool geschoten. De mannen gingen er vandoor nadat ze op diverse plekken het huis hadden doorzocht.

Een buurman die geschreeuw om hulp hoorde alarmeerde de politie. Agenten zagen in de verte iemand wegrennen maar wisten deze persoon niet te achterhalen. Op basis van het signalement werd even later een 51-jarige bewoner van de Molenstad in zijn huis in gearresteerd.

De overvallen bewoner bleef ongedeerd. De politie vermoedt dat de daders op zoek waren naar drugs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button