Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Man aangehouden voor bedreiging in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft woensdagmiddag rond 17.30 uur in de J. van Galenstraat een 36-jarige inwoner van Winschoten aangehouden. De man, die onder invloed van alcohol was, kreeg ruzie met een 35-jarige vrouw.

- advertentie -

Daarbij werd de vrouw met de dood bedreigd. Daarnaast had de man in de woning inboedel vernield. Toen de agenten de verdachte wilden aanhouden, werden zij met de dood bedreigd en meende hij de dienders te moeten beledigen. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De vrouw deed aangifte.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button