Algemeen

‘De Oldambtster’ besteed aandacht in de krant aan OldambtNu.nl

- advertentie -

Oldambt – De gemeente krant ‘de Oldambtster’ wat 2 keer in de maand verschijnt op de deurmat bij elke burger van het Oldambt. Heeft woensdag in editie 6 dit jaar, positief aandacht besteed aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

Op pagina 25 staat een informatief stuk over onze website OldambtNu. Met een duidelijke uitleg over onze website, met de uitleg waarom wij als OldambtNu.nl zijnde zo snel kunnen zijn in het verspreiden van nieuws aan de burgers van het Oldambt. Zéker het lezen waard.

Heeft u deze editie gemist? Geen ramp lees het hier terug, of bekijk de afbeelding hieronder.

Redactie OldambtNu.nl wil ‘de Oldambtster’ bedanken voor het publiceren van dit bericht. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button