AlgemeenOp stap

Drie bands verzorgen 27 februari bij Boelie’s Pub onvergetelijke avond

- advertentie -

Winschoten –  Boelie’s Pub te Winschoten presenteert op vrijdag 27 februari  in samenwerking met BOSS (Bands on Stage Support) de tweede BOSS TOUR. Deelnemende bands aan deze tour zijn Sunburn (Nieuw Amsterdam), Broken Benn (Emmen) en Semantic Drift (Emmen).

- advertentie -

Deze 3 bands zijn met zorg geselecteerd vanuit de vele aanmeldingen via de BOSS website (www.stageboss.nl) De verschillende muziekstijlen zorgen voor een gevarieerde avond.

SUNBURN 
Sunburn is een mix van Metal, Doom en Stoner muziek. De verassende combinatie van muziek en zang, laat een diepe indruk achter.
De drie bandleden – afkomstig uit omgeving  Nieuw Amsterdam – hebben allemaal hun baarden gekamd, hun tattoos gepoetst en hun instrumenten getuned. Hun sound omschrijven ze zelf als: “heavy and raw, like a bunch of Harleys on steroids.” Sunburns muziek neemt je mee tot in het diepe van je ziel en vreemdste plekken in je brein. Een mustsee / musthear. Sunburn zijn: The Riff – Marco Ekkelkamp (vocals en gitaar), The Skull – Jan Rossing  (drums) en The Beard – Erik Vinke (vocals en bas).

BROKEN BENN
Broken Benn is een 3-man Powertrio uit de omgeving van Emmen. Het genre wat zij spelen is Melodieuze Rock met invloeden van andere genre’s zoals punk en metal. Door de vingervlugheid van de gitarist en ambitie om met passie nieuwe nummers te schrijven, waarbij hij hulp krijgt van een bassist die meer effectpedalen heeft dan goed voor hem is en een strakke drummer die er op los slaat, is er een nieuwe unieke verfrissende stijl ontstaan binnen de band. Dit uit zich nu ook in energieke optredens waarbij plezier voorop staat. Broken Benn bestaat uit: Leon Benjamins (vocals, gitaar, keyboard), Diko Eleveld (bas, backing vocals), en Sebastiaan Kusters (drums, backing vocals).

SEMANTIC DRIFT
Semantic Drift is een band wat Blues/Stoner/70’s Rock speelt. Sterk beinvloed door Led Zeppelin, Peter Green, Pink Floyd and Queens of the Stone Age. “Semantic Drift is het beste te beschrijven door een aantal bands in de blender te gooien: Een shitload aan Led Zeppelin, een hint van Pink Floyd, een vleugje Zappa, gepresenteerd in een Queens of the Stone Age halve liter pul met een citroentje en een uitklap paraplutje van The Doors maar zeker geen rietje.” Semantic Drift kent de volgende members: Kristian de Roode (vocals, gitaar), Joeri Roose (drums, backing vocals): Daan Benting.

BOSS bij Boelie’s Pub: 

Zaterdag 27 februari
Zaal is open om 21.00 uur begin om 21.30
De entreeprijs van de avond is GRATIS. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button