AlgemeenCultuur

Cabaretier Arno van der Heyden beet het spits af bij Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Om Half 8 begon het dan eindelijk voor ‘Cultuurhuis De Klinker’, de eerste cabaretier stond op de planken met een zaal vol publiek. Arno van der Heyden beet het spits af van dit enorme cultuurhuis en liep de planken vast in tijdens zijn voorstelling.

- advertentie -

De zaal zat vol met ambtenaren van de Gemeente Oldambt, mensen die hun steentje hebben bij gedragen maar ook geïnteresseerden, die bij deze avond aanwezig wouden zijn. Het was een mooie maar ook een geschikte avond, om al het nieuwe apparatuur en het gebouw te testen op zo’n groot publiek. Ook werd er gebruik gemaakt om een opruimingsfase te oefenen. Klik hier om daar meer over te lezen.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button