Kort nieuwsSport

Damclub Winschoten kampioen hoofdklasse Oost Groninger Dambond

- advertentie -

Winschoten – t eerste viertal van Damclub Winschoten heeft evenals vorig jaar beslag weten te leggen op de titel in de hoofdklasse van de Oost Groninger Dambond. In de laatste ronde van deze viertallencompetitie viel de beslissing tegen concurrent Veendam 1. Met één puntje voorsprong werd dinsdagavond in het gebouw van Speeltuinvereniging Bovenburen in Winschoten met 6-2 gewonnen tegen de Veendammers. De Winschoters Jacob Pronk,

- advertentie -

Ben Dekens en Gerco Lubberink wonnen hun partij tegen respectievelijk Harrie de Groot, Peter Helwerda en Johannes Bultena. Teamgenoot Ben Haan moest de eer laten aan Herman Mulder. De overige spelers waar teamleider Jacob Pronk dit seizoen kon beschikken zijn Marchinus Mulder, Johan Mulder en Geert Lubberink. Overigens bleven de Winschoters ongeslagen en speelden slechts 2 maal met 4-4 gelijk. Ben Dekens werd topscoorder met 8 punten uit 6 wedstrijden, op de voet gevolgd door Ben Haan met 8 punten uit 7 partijen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button