Algemeen

OBS de Tweemaster uit Winschoten tweede op damkampioenschappen

- advertentie -

Winschoten – Het damviertal van OBS “De Tweemaster” uit Winschoten is afgelopen zaterdag op de tweede plaats geëindigd bij de provinciale damkampioenschappen voor groep 5/6 in het basisonderwijs. In het Jannes van der Wal denksportcentrum in Groningen, hadden zich 16 teams uit Bedum, Marum, Leek, Grootegast, Uithuizermeeden, Beerta, Groningen, Tolbert  en Winschoten geplaatst voor deze titelstrijd.

- advertentie -

Acht welpenteams voor groep 5/6 en acht pupillenteams voor groep 7/8. Het zilveren team uit Winschoten bestond uit Glenn Bisschop en de broers Thijmen, Jari en Stan Sibma. Met dit resultaat plaatsten ze zich voor de halve finale om de Nederlandse titel op 11 april in Opeinde.

Het pupillenteam van OBS “De Tweemaster” oftewel groep 7/8 heeft zich, met een gedeelde 4e stek, eveneens een plaats verworven in de ½ finale, die in Hoogeveen op dezelfde dag wordt afgewerkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button