AlgemeenIncidenten

Winschoter aangehouden voor brandstichting en oplichting

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft donderdagmiddag een 27-jarige inwoner van Winschoten aangehouden voor oplichting en brandstichting.

- advertentie -

De man deed melding bij de brandweer van brand in zijn auto die aan de Jacques Perkstraat in Winschoten geparkeerd stond. De brandweer had de brand snel geblust. Uit politieonderzoek werden aanwijzingen voor brandstichting gevonden. De eigenaar verklaarde in eerste instantie niets van brandstichting te weten. Uit onderzoek bleek echter dat hij de brandversnellende middelen, die in de auto werden aangetroffen, eerder die dag had gekocht in een nabijgelegen supermarkt. Hierop is de man aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Foto’s: Jeffrey Bos / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button