Algemeen

Dollard College verrast prijswinnaars in de klas

- advertentie -

Winschoten – “Wat super dat ik Kraak de Dollardkluis heb gewonnen. Ik ben er heel blij mee!” Dit was een reactie van één van de drie prijswinnaars van Kraak de Dollardkluis. Leerlingen die een lessencarrousel en de open dag van één van de vestigingen van het Dollard College hebben bezocht, konden meedoen aan het spel, waarbij en elk ronde een bon van € 50,- voor leuke schoolspullen te winnen viel.

- advertentie -

Leerlingen van groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de zomervakantie gaan. In januari bezochten veel leerlingen de open dag van één van de vestigingen van het Dollard College in Winschoten, Pekela, Bellingwolde en Woldendorp. 

Na de open dag kregen groep 8 leerlingen een uitnodiging thuis gestuurd om het spel ‘Kraak de Dollardkluis’ te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over het Dollard College en kregen voor elk goed antwoord een cijfer van de code. Daarna moesten ze proberen om met de juiste code zo snel mogelijk de kluis te kraken.

Het spel bestond uit drie ronden met uiteindelijk drie winnaars;  Michelle Veldhuizen van OBS Oosterschool in Bellingwolde, Julian Burema van Jenaplanschool Sint Willibrordus in Oude Pekela en Brigitte Zandt van CBS De Citer in Appingedam. Voor elke winnaar was een bon van € 50,- voor leuke schoolspullen beschikbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button