Algemeen

Caravancontrole door Veilig Verkeer Nederland te Pekela

- advertentie -

Pekela – De vakanties komen er weer aan. Laat deze onbezorgde tijd niet bederven en ga daarom goed voorbereid op pad. Daarbij hoort ook een controle van uw caravan. Veilig Verkeer Nederland afd. Pekela organiseert de jaarlijkse caravancontrole op zaterdag 11 april 2015.

- advertentie -

Controle
De caravan wordt gecontroleerd op vitale onderdelen, zoals elektriciteit, gasmeting, verlichting, kabels, remmen, banden, etc. Bovengenoemde controlepunten worden door deskundigen uitgevoerd, ook is de Technische Dienst Regiopolitie aanwezig.

Deelnemen
De kosten voor deelname bedragen slechts 15 Euro. Opgave voor deze controle kan tot uiterlijk 3 april bij: Hanita Weits, tel. 0597-413717, email: hanita.weits@ziggo.nl

Foto: VerkeersPro.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button