Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Grote belangstelling bij eierenzoeken Speulparadies in Beerta

- advertentie -

Beerta – Zondagmiddag om 14.00 uur stond er een lange rij ouders met kinderen bij de Speulparadies in Beerta. De kinderen zaten vol spanning te wachten om de eieren te gaan zoeken die van te voren waren verstopt door de paashaas.

- advertentie -

De kinderen konden hun gevonden ei inleveren voor een ei met een verassing erin . Terwijl de kinderen zich vermaakten in de speeltuin konden de ouders meegenieten of genieten van het mooie lente weer, dit onder het genot van een versnapering. Dit was een zeer geslaagde middag voor de vrijwilligers van de Speuparadies te Beerta.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button