AlgemeenOp stap

Winschoter vrijmarkt grootser opgezet tijdens Koningsdag

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen jaren vond de vrijmarkt plaats op en rondom het Israëlplein, Marktplein, Venne, Torenstraat en Burg. Schönfeldplein. Dit jaar wordt het gebied van de vrijmarkt uitgebreid met het Oldambtplein (aan de kop van de Langestraat) en de Langestraat. 

- advertentie -

De vrijmarkt duurt van 7.00 tot 17.00 uur. Vanaf een uur of 6 lopen de straten echter al vol met mensen die hun tweedehands spulletjes aanbieden op de vrijmarkt. Uiteraard dienen mensen deze dag rekening te houden met de ingang van de diverse winkels door deze niet te blokkeren. De winkels zijn de hele dag geopend. Ook is er een commerciële markt. Standhouders die hier aan mee willen doen, kunnen zich melden bij Meindert Zweep, info@zweep-events.nl.

Voor kinderen wordt er voor extra vertier gezorgd, er zijn springkussens en er is een ballonnenclown. Op het Marktplein is live-muziek te horen.

Vertier gezocht
Mocht je jouw vereniging, instelling, serviceclub, bedrijf bekendheid willen geven tijdens Koningsdag, dan is dat mogelijk. Wij zoeken dan graag in overleg met jou een geschikte locatie in het centrum. Je kunt je hiervoor melden bij Bianca de Winter, via bianca.dewinter@marketingoldambt.nl.

Foto’s: Jeroen Bos/ Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button